Επικοινωνία και Μέσα Ενημέρωσης
Η πύλη καλύπτει τις/τους φοιτήτριες/τές σε θέματα Επικοινωνίας, Διαδικτύου, Δημόσιας Επικοινωνίας
Λεξικά και Εγκυκλοπαίδειες: γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται;
Η χρήση τους λεξικών σας βοηθούν:
- να ορίσετε και να κατανοήσετε το θέμα της εργασίας σας
- να προσδιορίσετε τις λέξεις-κλειδιά και άλλους σχετικούς όρους που θα χρησιμοποιήσετε κατά την αναζήτηση
Μπορώ να δανειστώ αυτό το υλικό;
* Οι εγκυκλοπαίδειες και τα λεξικά σε έντυπη μορφή δεν δανείζονται. Ανήκουν στη συλλογή πληροφοριακού υλικού (Συλλογή Reference) το οποίο μπορείτε να μελετήσετε μόνο εντός της Βιβλιοθήκης.
* Όσον αφορά όμως τα λεξικά και τις εγκυκλοπαίδειες σε ηλεκτρονική μορφή, μπορείτε να τα διαβάσετε online και από το σπίτι σας αφού πρώτα συνδεθείτε με το δίκτυο του Πανεπιστημίου.
Λεξικά στο θέμα σου
A Dictionary of Media and Communication by ISBN: 9780199568758Ημερομηνία έκδοσης: 2011Λεξικό σε ηλεκτρονική μορφή.
Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.
Dictionary of Information Technology by Ταξινομικός αριθμός: QA76.15 .C58 2002ISBN: 1901659550Ημερομηνία έκδοσης: 2002
Χρηστικό λεξικό κοινωνιολογίας : ερμηνευτικό, ελληνο-αγγλικό όρων, αγγλο-ελληνικό όρων, βιογραφικό by Ταξινομικός αριθμός: H49.G74 T73 1989ISBN: 9789600100000Ημερομηνία έκδοσης: 1989
The Cyberspace Lexicon by Ταξινομικός αριθμός: QA76.15 .C675 1994ISBN: 0714832677Ημερομηνία έκδοσης: 1994- Dictionary of international business terms byΤαξινομικός αριθμός: HD62.4 .C36 2004ISBN: 9780764124457Ημερομηνία έκδοσης: 2004
Λεξικά γενικού περιεχομένου
Ορθογραφικό λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας by
Ταξινομικός αριθμός: PA1131 .M63 2008ISBN: 9789608975149Ημερομηνία έκδοσης: 2008
Λεξικό της νέας ελληνικής γλώσσας : με σχόλια για τη σωστή χρήση των λέξεων: ερμηνευτικό, ετυμολογικό, ορθογραφικό, συνωνύμων-αντιθέτων by Ταξινομικός αριθμός: PA1131 .M63 2002ISBN: 9608619017Ημερομηνία έκδοσης: 2002
Academic Content Dictionary by Ταξινομικός αριθμός: PE1628 .C26 2009ISBN: 9780521871433Ημερομηνία έκδοσης: 2009
Paperback Oxford English Dictionary by Ταξινομικός αριθμός: PE1628 .P28 2006ISBN: 9780198614241Ημερομηνία έκδοσης: 2006
Εγκυκλοπαίδειες στο θέμα σου
The International Encyclopedia of Media Studies by ISBN: 1405193565Ημερομηνία έκδοσης: 2013Εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορφή. Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.
Encyclopedia of Multimedia by Ταξινομικός αριθμός: Εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορφήISBN: 9780387300382Ημερομηνία έκδοσης: 2006Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.
Encyclopedia of International Media and Communications by ISBN: 9780123876706Ημερομηνία έκδοσης: 2003Εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορφή. Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.
International Encyclopedia of Social and Behavioral Sciences by ISBN: 9780080430768Ημερομηνία έκδοσης: 2001Εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορφή. Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.
Encyclopedia of New Media by ISBN: 9780761923824Ημερομηνία έκδοσης: 2003Εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορφή.
Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.
The Concise Encyclopedia of Ethics in Politics and the Media by Ταξινομικός αριθμός: PN4756 .C645 2001ISBN: 0121662551Ημερομηνία έκδοσης: 2001
Encyclopedia of Diasporas by Ταξινομικός αριθμός: Εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορφήISBN: 9780387299044Ημερομηνία έκδοσης: 2005Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.
