Ηλεκτρονικά βιβλίαΛεξικά & Εγκυκλοπαίδειες
This is the "Βάσεις Δεδομένων / Άρθρα" page of the "Επικοινωνία και Σπουδές Διαδικτύου" guide.
Alternate Page for Screenreader Users
Skip to Page Navigation
Skip to Page Content

Επικοινωνία και Σπουδές Διαδικτύου   Tags: internet, διαδίκτυο, επικοινωνία, μαζική επικοινωνία  

Η πύλη καλύπτει τους σπουδαστές σε θέματα Επικοινωνίας και Διαδικτύου
Last Updated: Mar 2, 2017 URL: http://libguides.cut.ac.cy/communication_studies Print Guide

Βάσεις Δεδομένων / Άρθρα Print Page
  Search: 
 

Βάσεις Δεδομένων για θέματα Επικοινωνίας

  • Communication and Mass Media (EBSCO)
    Η Communication & Mass Media Complete παρέχει πρόσβαση σε τομείς που σχετίζονται με την επικοινωνία και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
  • Humanities International Complete (EBSCO)
    Η Humanities International Complete καλύπτει θέματα ανθρωπιστικών επιστημών και περιλαμβάνει περιεχόμενο επιστημονικού ενδιαφέροντος.
  • Newspaper Source (EBSCO)
    Η Newspaper Source παρέχει πρόσβαση στο πλήρες κείμενο εφημερίδων από το διεθνή χώρο.

Βάσεις Δεδομένων Γενικού Περιεχομένου

  • Academic Search Complete (EBSCO)
    Η Academic Search Complete είναι μια βάση δεδομένων πλήρους κειμένου και καλύπτει θέματα σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων της επικοινωνίας, μαζικής επικοινωνίας, ανθρωπιστικών επιστημών, κοινωνικών επιστημών, κλπ.
  • Scopus (Elsevier)
    Βιβλιογραφική βάση δεδομένων του Elsevier, με δυνατότητα σύνδεσης με το πλήρες κείμενο του άρθρου, αν αυτό αποτελεί συνδρομή της Βιβλιοθήκης. Η Scopus περιλαμβάνει επίσης citation indexes, δηλαδή τις αναφορές των άρθρων των επιστημονικών περιοδικών που αποδελτιώνει η βάση σε όλους τους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των Κοινωνικών Επιστημών.
  • Web of Science
    Βιβλιογραφική βάση του Thomson Reuters που παρέχει πρόσβαση σε 3 ευρετήρια βιβλιογραφικών παραπομπών, τα οποία καλύπτουν θέματα κοινωνικών, θετικών και ανθρωπιστικών επιστημών:
    - Arts & Humanities Citation Index (AHCI)
    - Social Sciences Citation Index (SSCI)
    - Science Citation Index Expanded (SCIE)

    Παρέχει επίσης δυνατότητα σύνδεσης με το πλήρες κείμενο του άρθρου εάν αποτελεί συνδρομή της Βιβλιοθήκης.

Μεμονωμένες συλλογές επιστημονικών περιοδικών στον κλάδο σας

Δείτε επίσης τα επιστημονικά περιοδικά:

  • International Journal of Learning and Media (IJLM)
    The International Journal of Learning and Media (IJLM) is an online-only journal devoted to the examination of the changing relationships between learning and media across a wide range of forms and settings.
  • Javnost - The Public
    Javnost—The Public, journal of the European Institute for Communication and Culture covers a number of resounding topics including the role of (media) communication in fostering human freedom and social change; public service broadcasting; media democratization in East-Central Europe, South-East Asia and China; digitization of broadcasting; new developments in journalism and many more.
  • X-RΑΥ@Εκπαίδευση
    Το περιοδικό εκδίδεται από τον ΚΕΣΕΑ ΤΠΕ (Κυπριακός Επιστημονικός Σύνδεσμος Εκπαιδευτικών Αξιοποίησης των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών) και καλύπτει θέματα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το επιστημονικό πεδίο της εκπαιδευτικής εφαρμογής των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στη διδασκαλία και τη μάθηση. Περιλαμβάνει άρθρα από την εκπαιδευτική και ακαδημαϊκή κοινότητα της Κύπρου, της
    Ελλάδας και του ευρύτερου χώρου.
    Mπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε τα τεύχη του περιοδικού.
  • The Journal of Sonic Studies  
      
    An online, open access, peer-reviewed journal. The primary aim of the Journal of Sonic Studies (JSS) is how can we understand the impact and importance of sound, both on an individual and a general cultural level?JSS provides a platform for theorists and artists who would like to present relevant work regarding the sonic environment.
  • World Wide Web Journal  
      
    World Wide Web: Internet and Web Information Systems (WWW) is an international, archival, peer-reviewed journal that covers all aspects of the Web, including issues related to architectures, applications, Internet and Web information systems, and communities. It provides in-depth coverage of the most recent developments in the Web, enabling readers to keep up-to-date with this dynamically changing technology.
  • Statistics and Public Policy
    Established in 2013 and produced electronically, the journal Statistics and Public Policy (SPP) publishes papers that apply strong statistical methodology to problems in the realm of public policy and /or relevant political science. Articles may address international, national, or local policy questions, and the emphasis is upon the application rather than methodological novelty.

Αναζήτηση άρθρων στο Google Scholar

Για σύνδεση του υλικού της Βιβλιοθήκης με το Google Scholar επιλέξτε:

Ρυθμίσεις - Σύνδεσμοι Βιβλιοθήκης - Αναζήτηση CUT - επιλογή Cyprus University of Technology - Full Text via CUT Library - Αποθήκευση

Για αποστολή βιβλιογραφίας στο Refworks επιλέξτε:

Ρυθμίσεις - Αποτελέσματα αναζήτησης - Διαχειριστής Βιβλιογραφίας - Refworks - Αποθήκευση



 

Αναζήτηση άρθρων στον Παντογνώστη

Περιορίστε τα αποτελέσματα σας:
Full-Text
Peer Reviewed
 

Αναζητήστε ηλεκτρονικά περιοδικά

Journals A to Z

Search:
Filter:

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Συνδεθείτε με VPN για πρόσβαση εκτός πανεπιστημιακού δικτύου. 

Eγκαταστήστε το λογισμικό Cisco anyconnect ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο για να είστε πάντα συνδεδεμένοι στο δίκτυο του Πανεπιστημίου.

Εγκατάσταση λογισμικού Anyconnect

Δείτε περισσότερες πληροφορίες 

 

Εξασφαλίστε την ποιότητα στην εργασία σας

* Χρησιμοποιήστε έγκυρες, επιστημονικές και αξιολογημένες (peer reviewed) πηγές για την εργασία σας, εξασφαλίζοντας έτσι ποιότητα και τεκμηρίωση στα όσα γράφετε.  

* Στις βάσεις Web of Science και Scopus θα βρείτε τι έρευνα έγινε στο θεματικό σας αντικείμενο αλλά και τις αναφορές που συγκέντρωσαν τα άρθρα που σας ενδιαφέρουν.

SCOPUS refine your research 

© Copyright 2015 Βιβλιοθήκη και Υπηρεσία Πληροφόρησης

Description

Loading  Loading...

Tip