Ηλεκτρονικά βιβλίαΛεξικά & Εγκυκλοπαίδειες
This is the "Λεξικά & Εγκυκλοπαίδειες" page of the "Επικοινωνία και Σπουδές Διαδικτύου" guide.
Alternate Page for Screenreader Users
Skip to Page Navigation
Skip to Page Content

Επικοινωνία και Σπουδές Διαδικτύου   Tags: internet, διαδίκτυο, επικοινωνία, μαζική επικοινωνία  

Η πύλη καλύπτει τους σπουδαστές σε θέματα Επικοινωνίας και Διαδικτύου
Last Updated: Mar 2, 2017 URL: http://libguides.cut.ac.cy/communication_studies Print Guide

Λεξικά & Εγκυκλοπαίδειες Print Page
  Search: 
 
 

Λεξικά στο θέμα σου

Cover Art
A Dictionary of Media and Communication - Daniel Chandler; Rod Munday
ISBN: 9780199568758
Publication Date: 2011
Λεξικό σε ηλεκτρονική μορφή.
Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.


Cover Art
Dictionary of Information Technology - S. M. H. Collin
Call Number: QA76.15 .C58 2002
ISBN: 1901659550
Publication Date: 2002


Cover Art
The Cyberspace Lexicon - Bob Cotton; Richard Oliver
Call Number: QA76.15 .C675 1994
ISBN: 0714832677
Publication Date: 1994

 

Εγκυκλοπαίδειες στο θέμα σου

Cover Art
The International Encyclopedia of Media Studies - Angharad N. Valdivia (Editor)
ISBN: 1405193565
Publication Date: 2013
Εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορφή. Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.


Cover Art
Encyclopedia of International Media and Communications - Donald H. Johnston (Editor)
ISBN: 9780123876706
Publication Date: 2003
Εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορφή. Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.

Cover Art
Encyclopedia of Multimedia - Borko Furht (Editor)
Call Number: Εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορφή
ISBN: 9780387300382
Publication Date: 2006
Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.

Cover Art
International Encyclopedia of Social and Behavioral Sciences - N. J. Smelser (Editor-In-Chief); P. B. Baltes (Editor-In-Chief)
ISBN: 9780080430768
Publication Date: 2001
Εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορφή. Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.

Cover Art
Encyclopedia of New Media - Steve Jones (Editor)
ISBN: 9780761923824
Publication Date: 2003
Εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορφή.
Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.

Cover Art
The Concise Encyclopedia of Ethics in Politics and the Media - Ruth Chadwick (Editor-In-Chief)
Call Number: PN4756 .C645 2001
ISBN: 0121662551
Publication Date: 2001

Cover Art
Encyclopedia of Diasporas - Melvin Ember (Editor); Carol R. Ember (Editor); Ian Skoggard (Editor)
Call Number: Εγκυκλοπαίδεια σε ηλεκτρονική μορφή
ISBN: 9780387299044
Publication Date: 2005
Πρόσβαση εντός δικτύου του ΤΕΠΑΚ.

 

Εγκυκλοπαίδειες γενικού περιεχομένου

Cover Art
2005 Encyclopdia Britannica - Encyclopaedia Britannica Publishers, Inc. Staff (Contribution by)
Call Number: AE5 .E363 2005 (τ. 1-32)
ISBN: 1593392362
Publication Date: 2005

 

Λεξικά και Εγκυκλοπαίδειες: γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται;

Η χρήση τους είναι πολύ σημαντική γιατί σας βοηθούν να:

  • ορίσετε το θέμα σας
  • κατανοείσετε το θέμα της εργασίας
  • προσδιορίσετε τις λέξεις-κλειδιά και άλλους σχετικούς όρους που θα χρησιμοποιήσετε κατά την αναζήτηση
 

Μπορώ να τα δανειστώ;

* Οι εγκυκλοπαίδειες και τα λεξικά σε έντυπη μορφή δεν δανείζονται. Ανήκουν στη συλλογή πληροφοριακού υλικού (Συλλογή Reference) το οποίο μπορείτε να μελετήσετε μόνο εντός της Βιβλιοθήκης

* Όσον αφορά όμως τα λεξικά και τις εγκυκλοπαίδειες σε ηλεκτρονική μορφή, μπορείτε να τα δείτε online και να τα χρησιμοποιήσετε και από το σπίτι σας αφού πρώτα συνδεθείτε με το δίκτυο του Πανεπιστημίου

© Copyright 2015 Βιβλιοθήκη και Υπηρεσία Πληροφόρησης

Description

Loading  Loading...

Tip