Skip to Main Content
Main site homepage

Καλών & Εφαρμοσμένων Τεχνών

Απομακρυσμένη πρόσβαση

Η Βιβλιοθήκη προσβάσιμη και από το σπίτι σου!

Εντός του κτηρίου της Βιβλιοθήκης και γενικότερα εντός των χώρων του ΤΕΠΑΚ η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πηγές της Βιβλιοθήκης εξακολουθούν να είναι προσβάσιμες χωρίς κωδικούς, εφόσον είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο του πανεπιστημίου.

Ωστόσο, όταν είστε εκτός πανεπιστημίου, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό υλικό μέσω VPN είτε μέσω OpenAthens.  

Υπηρεσία Διαδανεισμού

Η Βιβλιοθήκη του ΤΕΠΑΚ παρέχει την υπηρεσία Διαδανεισμού.

Μέσω της υπηρεσίας διαδανεισμού, η Βιβλιοθήκη εντοπίζει και προμηθεύει στους χρήστες της υλικό που δεν περιλαμβάνεται στη συλλογή της αλλά εντοπίζεται σε συλλογές άλλων Βιβλιοθηκών της Κύπρου και του εξωτερικού.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δικαίωμα Δανεισμού απο άλλες Βιβλιοθήκες στην Κύπρο

Συνεργασία με άλλες Πανεπιστημιακές βιβλιοθήκες

  • Τα μέλη της Βιβλιοθήκης του ΤΕΠΑΚ μπορούν να επισκέπτονται και να δανείζονται ή να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες των  Βιβλιοθηκών  του Πανεπιστημίου Κύπρου, του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
  • Αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσουν μία αίτηση στη Βιβλιοθήκη, η οποία θα αποστείλει τα στοιχεία στη Βιβλιοθήκη που ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει ο χρήστης. Η υπηρεσία δεν έχει κόστος.
  • Όταν επισκέπτεται άλλη βιβλιοθήκη, το μέλος οφείλει να δείξει την κάρτα βιβλιοθήκης του και έχει το δικαίωμα να δανείζεται μέχρι και πέντε (5) βιβλία για δεκαπέντε (15) μέρες. Οι φοιτητές συνεργασίας δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Διαδανεισμού, αλλά πρέπει να επισκεφθούν την Βιβλιοθήκη στην οποία ανήκουν.

Υπηρεσίες Βιβλιοθήκης- Tutorial

© Copyright Βιβλιοθήκη και Υπηρεσία Πληροφόρησης, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου