Εντομολογία
Κατανόησε το θέμα σου
Τα επιστημονικά λεξικά και οι εγκυκλοπαίδειες είναι υλικό αναφοράς που θα σε βοηθήσουν στην κατανόηση του θέματος σου. Αναζήτησε τα στον κατάλογο της Βιβλιοθήκης σου.
Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούνται; 
- για να ορίσεις το θέμα σου
- για να κατανοήσεις το θέμα της εργασίας σου
- και να προσδιορίσεις τις λέξεις-κλειδιά και άλλους σχετικούς όρους που θα χρησιμοποιηθούν κατά την αναζήτηση
Υλικό αναφοράς στο θέμα σου
Ane's Encyclopedic Dictionary of General and Applied Entomology by ISBN: 9781402086441Ημερομηνία έκδοσης: 2009-01-20Keeping the requirements of teachers and researchers in mind, this encyclopedic dictionary presents the terminology in entomology and pest management in the most authentic and comprehensive way. It also includes terms related to the close relatives of insects, such as mites and ticks and some other organisms which are pests of crops.
Λεξικό εντομολογικών όρων by Ταξινομικός αριθμός: QL462.3.L45 2019ISBN: 9786188336810Ημερομηνία έκδοσης: 2019
Encyclopedia of South American Aquatic Insects: Hemiptera - Heteroptera by ISBN: 9789400707054Ημερομηνία έκδοσης: 2011Encyclopedia of South American Aquatic Insects: Odonata - Anisoptera by
ISBN: 9781402048025Ημερομηνία έκδοσης: 2006
Encyclopedia of South American Aquatic Insects: Odonata - Zygoptera by ISBN: 9781402081767Ημερομηνία έκδοσης: 2008
Handbook of Small Grain Insects by Ταξινομικός αριθμός: SB608.G6 H36 2007ISBN: 9780977620913Ημερομηνία έκδοσης: 2007
- BugInfoΤο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Smithsonian φιλοξενεί μία από τις μεγαλύτερες εντομολογικές συλλογές στον κόσμο. Το υλικό της χρησιμοποιείται ως πηγή έρευνας για την ταξινόμηση, τη ζωή, τη γεωγραφία και την εξελικτική ιστορία των εντόμων, των αραχνιδών και των μυριαπόδων.
- The Encyclopedia of EarthΗ Εγκυκλοπαίδεια της Γης είναι μια ηλεκτρονική πηγή σχετικά με τη Γη, το φυσικό της περιβάλλον, και την αλληλεπίδρασή της με την κοινωνία. Το περιεχόμενο της απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, επαγγελματίες, καθώς και στο ευρύ κοινό.