Χρησιμοποίησε το Google για να βρεις γενικές πληροφορίες γύρω από το θέμα σου. Μην ξεχνάς μόνο να αξιολογείς την πληροφορία που βρίσκεις προτού την χρησιμοποιήσεις για την εργασία σου.
Η Εταιρεία Ερασιτεχνών Εντομολόγων, είναι φιλανθρωπική οργάνωση που διευθύνεται από εθελοντές για όσους ενδιαφέρονται για τα έντομα (εντομολογία). Η Εταιρεία προσπαθεί επίσης να διασφαλίσει ότι οι ανάγκες των εντόμων και άλλων ασπόνδυλων λαμβάνονται υπόψη όταν προτείνεται ή αναθεωρείται νομοθεσία.
Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής μέσω της καταστολής των ασθενειών που μεταδίδονται από φορείς και της μείωσης των κουνουπιών και άλλων παρασίτων της δημόσιας υγείας παρέχοντας καθοδήγηση, πληροφορίες, συνεργασία, εργαλεία και εκπαίδευση.
Το Animal Diversity Web (ADW) είναι μια διαδικτυακή βάση δεδομένων φυσικής ιστορίας, κατανομής, ταξινόμησης και βιολογίας των ζώων του Πανεπιστημίου Μίσιγκαν
Η βάση δεδομένων της ESA (Εντομολογικής Εταιρείας Αμερικής) Common Names είναι μια σημαντική πηγή για όποιον ασχολείται με το αντικείμενο των εντόμων. Περιλαμβάνει περισσότερα από 2.000 κοινά ονόματα και είναι δυνατή η αναζήτηση με κοινό όνομα, επιστημονικό όνομα, συγγραφέα, κατηγορία, οικογένεια, γένος και είδος.
Η Εγκυκλοπαίδεια της Γης είναι μια ηλεκτρονική πηγή σχετικά με τη Γη, το φυσικό της περιβάλλον, και την αλληλεπίδρασή της με την κοινωνία. Το περιεχόμενο της απευθύνεται σε φοιτητές, εκπαιδευτικούς, επιστήμονες, επαγγελματίες, καθώς και στο ευρύ κοινό.
Εδώ θα βρεις πληροφορίες από Από την Εθνική Γεωργική Βιβλιοθήκη/USDA, σχετικά με τις κοινότητες γονιδιώματος αρθροπόδων για επιμέλεια, οπτικοποίηση και κοινή χρήση δεδομένων
Πηγή πληροφόρησης που συνδυάζει δημόσια διαθέσιμα δεδομένα για τη δημιουργία μιας διαδραστικής βάσης δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης για κάθε χημική ουσία και προϊόν που σχετίζεται με τη χρήση και την εφαρμογή φυτοφαρμάκων.
Πλατφόρμα που περιλαμβάνει ενσωματωμένα ταξινομικά εργαλεία και πληροφορίες για τους επικονιαστές στην Ευρώπη. Παρέχει πρόσβαση σε πηγές και εκπαιδευτικό υλικό για να καταστήσει προσβάσιμη τη γνώση γύρω από την ταξινομιση των εντόμων.
Η Βασιλική Εντομολογική Εταιρεία είναι αφοσιωμένη στην κατανόηση και την ανάπτυξη της επιστήμης των εντόμων. Υποστηρίζει τη διεθνή συνεργασία, την έρευνα και τη δημοσίευση.
Το Atlas Hymenoptera είναι αρχικά μια κοινή πρωτοβουλία μεταξύ του εργαστηρίου Ζωολογίας του Πανεπιστημίου Mons και της Εντομολογίας Unit of Functional and Evolutionary της Gembloux Agro Bio Tech.
Η πλατφόρμα συγκεντρώνει πολλούς παθιασμένους ανθρώπους για τη συστηματική, την οικολογία, τη βιογεωγραφία ή την ηθολογία των υμενόπτερων.
Ο στόχος της λίστας ελέγχου είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες πληροφορίες για τη μελισσοπανίδα της βιογεωγραφικής περιοχής της δυτικής Παλαιαρκτικής και περιλαμβάνει συνώνυμα και δεδομένα κατανομής σε επίπεδο χώρας. Η λίστα ελέγχου στοχεύει να δώσει κάποιο προσανατολισμό στους ταξινομιστές των μελισσών και στους χρήστες ταξινομικών πληροφοριών μελισσών, όπως οικολόγους, βιολόγους επικονίασης ή γεωπονικούς επιστήμονες.
Η ιστοσελίδα περιλαμβάνει εργαλεία για τη μελέτη των θαυμάτων της φύσης, την αναγνώριση ειδών, τη δημιουργία χαρτών, την επεξεργασία εικόνων και την αναφορά ευρημάτων. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για μέλισσες, σκώρους και ήχους πουλιών.
Η ιστοσελίδα σκοπό έχει να δώσει μια συγκεντρωμένη αλλά συνοπτική επισκόπηση σχετικά με την ταξινόμηση, την κατανομή, τη βιολογία φωλεοποίησης και τις προτιμήσεις των λουλουδιών του είδους Osmiine μελισσών οι οποίες εμφανίζονται στην περιοχή της Παλαιαρκτικής.
Η βάση δεδομένων για τη Χρήση Φυτοφαρμάκων περιλαμβάνει δεδομένα σχετικά με τη χρήση μεγάλων ομάδων φυτοφαρμάκων (εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, μυκητοκτόνα, ρυθμιστές ανάπτυξης φυτών και τρωκτικοκτόνα) και σχετικών χημικών οικογενειών.
Στατιστικά δεδομένα (FAOSTAT), δείκτες μέτρησης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του οργανισμού, πληροφορίες για την αγορά τροφίμων (κυρίως για το σιτάρι, το καλαμπόκι, το ρύζι και τη σόγια) όπως αυτά εμφανίζονται στην πλατφόρμα του Συστήματος Πληροφοριών Αγροτικής Αγοράς (AMIS) καθώς και πληροφορίες όπως πηγάζουν από τον Κατάλογο Μικροδεδομένων Τροφίμων και Γεωργίας (FAM) που συλλέγονται μέσω ερευνών σε αγροκτήματα και νοικοκυριά σχετικά με τη γεωργία, την επισιτιστική ασφάλεια και τη διατροφή.
Η συγκεκριμένη βάση δεδομένων περιέχει δεδομένα για φυτοφάρμακα καλύπτοντας δύο διαφορετικές κατηγορίες: φυτοφάρμακα που διακινούνται σε μορφή ή συσκευασίες για λιανική πώληση ή ως παρασκευάσματα και φυτοφάρμακα που διακινούνται ως ξεχωριστές χημικές καθορισμένες ενώσεις.
Ένας από τους Τομείς Επιστημονικής Υποστήριξης του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών είναι ο Κλάδος Φυτοπροστασίας στον οποίο περιλαμβάνονται οι ειδικότητες της Εντομολογίας και της Φυτοπαθολογίας.
Στόχοι του Συνδέσμου είναι η αναβάθμιση και εκσυγχρονισμός της μελισσοκομίας της Κύπρου, η προβολή και στήριξη του Κυπριακού μελιού και των υπόλοιπων προϊόντων κυψέλης καθώς και η επιστημονική στήριξη του μελισσοκομικού κόσμου.
Αποσκοπεί στην ουσιώδη υποστήριξη του αγροτικού κόσμου στους τομείς της φυτοπροστασίας και μελισσοκομίας, επιτυγχάνοντας την ποσοτική και ποιοτική βελτίωση των κυπριακών γεωργικών προϊόντων στα πλαίσια της αειφόρου ανάπτυξης,