Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
Κατανόησε το θέμα σου
Αναζήτησε τα στον κατάλογο της Βιβλιοθήκης σου επιστημονικά λεξικά και οι εγκυκλοπαίδειες για να σε βοηθήσουν στην κατανόηση του θέματος σου.
Θεωρούνται χρήσιμα για να:
- ορίσεις το θέμα σου
- κατανοήσεις το θέμα της εργασίας σου
- προσδιορίσεις τις λέξεις-κλειδιά και άλλους σχετικούς όρους που θα χρησιμοποιηθούν κατά την αναζήτηση
Υλικό αναφοράς στο θέμα σου
Dictionary of Food Compounds with CD-ROM by Ταξινομικός αριθμός: TP368.2.D53 2013ISBN: 9781420083514Ημερομηνία έκδοσης: 2013
IFIS Dictionary of Food Science and Technology by Ταξινομικός αριθμός: TP368.2.D58 2005ISBN: 9781405125055Ημερομηνία έκδοσης: 2005- IFIS Dictionary of Food Science and Technology by Ταξινομικός αριθμός: TP368.2.D58 2005ISBN: 9781405125055Ημερομηνία έκδοσης: 2005
Αγγλοελληνικό λεξικό όρων επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων by Ταξινομικός αριθμός: TX349.M66 1998ISBN: 9607013247Ημερομηνία έκδοσης: 1998
Encyclopedia of Dairy Sciences by Ταξινομικός αριθμός: SF229.E63 2011ISBN: 9780123744029Ημερομηνία έκδοσης: 2011
The Visual Food Encyclopedia by Ταξινομικός αριθμός: TX349.E48 1996ISBN: 0028610067Ημερομηνία έκδοσης: 1996
Wiley Encyclopedia of Food Science and Technology, 4 Volume Set by Ταξινομικός αριθμός: TP368.2.E62 2000ISBN: 0471192856Ημερομηνία έκδοσης: 2000
Food Additives Data Book by ISBN: 9780470995327Ημερομηνία έκδοσης: 2007a major new reference work covering all the must-have technical data on food additives compiled by food industry experts with a proven track record of producing high quality reference work.
Handbook of Natural Antimicrobials for Food Safety and Quality by ISBN: 9781782420422Ημερομηνία έκδοσης: 2014
- Bad Bug Book: Handbook of Foodborne Pathogenic Microorganisms and Natural Toxins
Η 2η έκδοση του βιβλίου παρέχει πληροφορίες σχετικά με τους κύριους γνωστούς παράγοντες που προκαλούν τροφιμογενείς ασθένειες. - Food Safety Handbook : A Practical Guide for Building a Robust Food Safety Management System (English)
This link opens in a new window
Το εγχειρίδιο καλύπτει κατευθυντήριες γραμμές και κανονισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων και αποτελεί μια σύνοψη των πιο πρόσφατων πληροφοριών για τα συστήματα ασφάλειας τροφίμων.
- Oxford Research Encyclopedia of Food Studies
Η Oxford University Press κυκλοφόρησε την Oxford Research Encyclopedia of Food Studies για να βοηθήσει φοιτητές και ερευνητές να εντοπίσουν αξιόπιστες, ενημερωμένες και ακριβείς πληροφορίες στην επιστήμη των τροφίμων.